Bereikbaarheid Delversduin

Delversduin ligt op een heerlijke locatie: met het strand op 10 minuten fietsen en Alkmaar om de hoek. En wil je met de trein? Het station van Heiloo ligt op nog geen 5 kilometer afstand van de nieuwe woonwijk.

Met de auto

Egmond aan den Hoef ligt tussen Egmond aan Zee en het poldergebied Egmondermeer, ten zuidwesten van Alkmaar. De belangrijkste verkeersaders voor het dorp zijn de N511, de N512 en de Heilooër Zeeweg. Je kunt Egmond aan den Hoef met de auto bereiken:

  • Vanuit Alkmaar via de N512 door de Egmondermeer (15 minuten),
  • Vanuit Castricum en Egmond-Binnen via de N512 langs de duinen (resp. 15 en 7 minuten),
  • Vanuit Bergen via de N511 langs de duinen (15 minuten), en
  • Vanuit Heiloo via de Heilooër Zeeweg (10 minuten).

Openbaar vervoer

Vanaf station Heiloo en Alkmaar is Egmond aan den Hoef per bus bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is het NS-station Heiloo, op circa 4,5 kilometer. Vanaf hier stap je op de trein naar Alkmaar en Den Helder, Haarlem of Nijmegen.

Sprinter Alkmaar

Zomerdrukte

De populaire badplaats Egmond aan Zee is slechts via 1 weg bereikbaar. Hierdoor kunnen er op mooie zomerdagen files ontstaan op de wegen naar Egmond aan den Hoef. Met mooi weer kun je er dus iets langer over doen om Delversduin te bereiken. Maar, dat heb je er vast voor over om te wonen met de duinen in je achtertuin! Bovendien fiets jij de file zó voorbij naar het strand.

Voldoende winkels, scholen en restaurantjes Voorzieningen in de buurt
Het woningaanbod is zeer gevarieerd Woningen in Delversduin