Nieuwbouw in Egmond

De voormalige gemeente Egmond ligt aan de kust van Noord-Holland en behoort sinds 2001, samen met Schoorl, tot de gemeente Bergen. Egmond bestaat uit 3 dorpen: Egmond-Binnen, Egmond aan Zee en Egmond aan den Hoef, ook wel ‘de Egmonden’. In Egmond aan den Hoef realiseert BPD het plan Delversduin, met circa 162 nieuwbouwwoningen.

Woningen in Delversduin

Het woningaanbod in Delversduin is divers. Zo’n 30% van de woningen bestaat uit sociale woningbouw, 20% uit middenkoopsegment en de overige woningen zijn vrije sector woningen. Wil jij wonen in Delversduin? Bekijk hier het nieuwbouwaanbod.

Wonen aan zee

Wonen in Egmond

Egmond is met name bekend om het zeedorpenlandschap in de duinen, het duinlandschap, de populaire badplaats Egmond aan Zee met de 37 meter hoge vuurtoren J.C.J. van Speijk en de halve marathon die elk jaar op de 2e zondag van januari wordt gehouden. Ook vinden er het hele jaar door talloze andere evenementen plaats, zoals de mountainbikewedstrijd Egmond-Pier-Egmond, de sprookjesachtige avondtocht ‘Fjoertoer’ in november, het jaarlijkse driedaagse dorpsfeest ‘Egmond op z’n Kop’ en de Visserijdag Egmond in juni.

'De Hoef'

Egmond aan den Hoef, ook wel ‘De Hoef’ genoemd, ligt op nog geen 2 kilometer afstand van Egmond aan Zee, aan de rand van de duinen. Het gebied leent zich volop voor toerisme en recreatie: wandelen, fietsen en strandvermaak in de achtertuin. In Egmond aan den Hoef vind je ook een aantal fraaie bezienswaardigheden, zoals karakteristieke Noord-Hollandse stolpboerderijen, de resten van het Slot op den Hoef, gebouwd in de 11e eeuw, en het Slotkapel, waarvan het oudste deel stamt uit 1229.

Wanneer start de verkoop? Nieuwbouwplanning Delversduin
Tweekappers, kavels, rij- en vrijstaande woningen Bekijk het gevarieerde woningaanbod